דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי
Tamarind זיגוג Swordfish עם סיד, כוסברה ורוטב Tamarind נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חופן כוסברה, רוטב סויה, סטייקים לדגי חרב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קוביות הקרח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה, בלקברי, וגלידת פקאן כקינוח. מתכונים דומים: דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי זנגביל וקוקוס-כוסברה אורז פילאף, Imli Aur Dhaniye Ki Hari Chutney (טמארינד & מטבל כוסברה), ו עדשים ובזמטי עם תמרינד, קוקוס, כוסברה ושחור.
הוראות
להתחיל לעשות את הזיגוג: לרכך את אחת הקוביות של דבק תמרינדי בקערה קטנה עם שתי כפות של מים חמים מאוד.
תן לו לשבת, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה מכין את הרוטב לדגים.
שים את הכוסברה, שום, תמרינד, 2 כפות בתוספת כפית אחת של רוטב סויה, בצל, שאלוט, אנשובי או רסק אנשובי, ואת המיץ של חצי סיד אחד לתוך מעבד המזון שלך. משוך tamarind בנפרד לחתיכות קטנות לפני לשים לתוך מעבד המזון, כדי לוודא שאין זרעים קשים בו. אם אתה רוצה חום, להוסיף צ ' ילי טרי כי כבר קצוץ גס.
תהליך במשך כעשר שניות, לגרד למטה, לעבד שוב, לגרד למטה, במידת הצורך, לעבד בפעם שלישית. אתה רוצה את החלקים להיות קטנים ואת התערובת בשילוב היטב, אבל אתה לא רוצה מחית נוזלי.
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן וכבד עם מכסה. לפני שהוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל, כוסברה ותערובת תמרינדי ומערבבים היטב. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב מדי פעם.
שים את המכסה בצד. זה יחזיק מעמד, ללא הפרשות, במשך כמה שעות.
הכן את הדגים: לפטר את הגריל שלך לחום בינוני או מחממים התנור שלך על הגדרת broiler. אם לצלות, לשים קצת רדיד על המחבת. טפיחה לייבש את סטייקים swordfish ומפזרים היטב עם מלח. לשפשף את שמן הזית. מיץ עוד חצי סיד ולהניח בצד.
סיום ביצוע זיגוג: לחץ על עיסת tamarind דרך מסננת בסדר.
מוסיפים את המיץ של חצי סיד וכפית רוטב סויה. מיץ החצי השני סיד ולהניח בצד.
טוסט זרעי דלעת, אם באמצעות: מחממים את התנור על 375 מעלות פרנהייט. טוסט זרעי דלעת על תבנית אפייה מרופדת קלף, על המדף העליון של התנור שלך, מפנה פעם אחת, במשך כחמש דקות, או עד משחימים קלות.
הסר מהתנור ולזרוק בקערה עם 1 כפית רוטב סויה או יותר לפי הטעם. שים בחזרה בתנור על המחבת מרופדת קלף במשך 2-3 דקות.
מבשלים את הדג: כאשר הגריל או המטגן חם-אתה רוצה שהגחלים שלך יהיו לבנים-מבשלים את הדג בצד אחד במשך 3-5 דקות, תלוי בעובי הסטייקים ועד כמה אתה אוהב את דג החרב שלך מבושל.
בעוד הדג צלייה, להביא את הרוטב לרתיחה טובה על אש בינונית.
מוסיפים את יין האורז ומבשלים דקה או שתיים. (כאשר אני צולה, אני לא פירס לסכל, כך שאני יכול לאסוף את המיצים, אשר לאחר מכן אני מסננים ולהוסיף לרוטב בשלב זה.) לטעום את הרוטב ולהוסיף עוד מיץ ליים - או קמצוץ סוכר אם זה טארט מדי-ומלח, לפי הטעם.
תהפכו את הדגים ותתבלו בזיגוג תמרינדי. מבשלים את הצד השני, ואז הופכים שוב ושוב, ומבשלים רק עשר או חמש עשרה שניות.
מקשטים עם זרעי דלעת קלויים tamari, אם משתמשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.