קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי

דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי
Tamarind זיגוג Swordfish עם סיד, כוסברה ורוטב Tamarind נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חופן כוסברה, רוטב סויה, סטייקים לדגי חרב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קוביות הקרח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה, בלקברי, וגלידת פקאן כקינוח. מתכונים דומים: דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי זנגביל וקוקוס-כוסברה אורז פילאף, Imli Aur Dhaniye Ki Hari Chutney (טמארינד & מטבל כוסברה), ו עדשים ובזמטי עם תמרינד, קוקוס, כוסברה ושחור.

הוראות

1
להתחיל לעשות את הזיגוג: לרכך את אחת הקוביות של דבק תמרינדי בקערה קטנה עם שתי כפות של מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לו לשבת, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה מכין את הרוטב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
שים את הכוסברה, שום, תמרינד, 2 כפות בתוספת כפית אחת של רוטב סויה, בצל, שאלוט, אנשובי או רסק אנשובי, ואת המיץ של חצי סיד אחד לתוך מעבד המזון שלך. משוך tamarind בנפרד לחתיכות קטנות לפני לשים לתוך מעבד המזון, כדי לוודא שאין זרעים קשים בו. אם אתה רוצה חום, להוסיף צ ' ילי טרי כי כבר קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תמרינדי.תמרינדי.
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
תהליך במשך כעשר שניות, לגרד למטה, לעבד שוב, לגרד למטה, במידת הצורך, לעבד בפעם שלישית. אתה רוצה את החלקים להיות קטנים ואת התערובת בשילוב היטב, אבל אתה לא רוצה מחית נוזלי.
3
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן וכבד עם מכסה. לפני שהוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל, כוסברה ותערובת תמרינדי ומערבבים היטב. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תמרינדי.תמרינדי.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
שים את המכסה בצד. זה יחזיק מעמד, ללא הפרשות, במשך כמה שעות.
5
הכן את הדגים: לפטר את הגריל שלך לחום בינוני או מחממים התנור שלך על הגדרת broiler. אם לצלות, לשים קצת רדיד על המחבת. טפיחה לייבש את סטייקים swordfish ומפזרים היטב עם מלח. לשפשף את שמן הזית. מיץ עוד חצי סיד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
סיום ביצוע זיגוג: לחץ על עיסת tamarind דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את המיץ של חצי סיד וכפית רוטב סויה. מיץ החצי השני סיד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
טוסט זרעי דלעת, אם באמצעות: מחממים את התנור על 375 מעלות פרנהייט. טוסט זרעי דלעת על תבנית אפייה מרופדת קלף, על המדף העליון של התנור שלך, מפנה פעם אחת, במשך כחמש דקות, או עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור ולזרוק בקערה עם 1 כפית רוטב סויה או יותר לפי הטעם. שים בחזרה בתנור על המחבת מרופדת קלף במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להסיר ולהניח בצד.
11
מבשלים את הדג: כאשר הגריל או המטגן חם-אתה רוצה שהגחלים שלך יהיו לבנים-מבשלים את הדג בצד אחד במשך 3-5 דקות, תלוי בעובי הסטייקים ועד כמה אתה אוהב את דג החרב שלך מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
בעוד הדג צלייה, להביא את הרוטב לרתיחה טובה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
מוסיפים את יין האורז ומבשלים דקה או שתיים. (כאשר אני צולה, אני לא פירס לסכל, כך שאני יכול לאסוף את המיצים, אשר לאחר מכן אני מסננים ולהוסיף לרוטב בשלב זה.) לטעום את הרוטב ולהוסיף עוד מיץ ליים - או קמצוץ סוכר אם זה טארט מדי-ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
יין אורזיין אורז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
תהפכו את הדגים ותתבלו בזיגוג תמרינדי. מבשלים את הצד השני, ואז הופכים שוב ושוב, ומבשלים רק עשר או חמש עשרה שניות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
מקשטים עם זרעי דלעת קלויים tamari, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת קלוייםזרעי דלעת קלויים
תמריתמרי
17
תהנו!! ; o)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.