קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים

דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. אם יש לכם סוכר, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים, דג חרב חמוץ מתוק, ו רוטב חציל סיציליאני מתוק חמוץ.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד הזהב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השומר ומבשלים עד רך מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
מוסיפים את החומץ, שום ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הבצל רך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
בינתיים, להכין את הדג: דק קוצצים את צנוברים ביד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מערבבים את האגוזים, גרידת לימון, פטרוזיליה, מלח ים ופלפל לפי הטעם על קרש חיתוך. לטף את דג החרב יבש ומברשת בשמן זית משני הצדדים. לחץ על הדג לתוך תערובת האגוז, פונה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרבדג חרב
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים למעיל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הדגים במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד רק זהב בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להניח כל סטייק דג חרב על צידו כדי לצרוב את הקצוות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. הפעל את הדגים כך הצד הבהיר הוא למטה ומבשלים עד רק המשרד למגע, 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרבדג חרב
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מוסיפים את העגבניות, אורגנו, צלפים ומי מלח לבצל ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
חותכים את הדג ומחלקים בין הצלחות. כפית את הירקות ומיצים על הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.