צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. אם יש לכם סוכר, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים, דג חרב חמוץ מתוק, ו רוטב חציל סיציליאני מתוק חמוץ.
מערבבים את האגוזים, גרידת לימון, פטרוזיליה, מלח ים ופלפל לפי הטעם על קרש חיתוך. לטף את דג החרב יבש ומברשת בשמן זית משני הצדדים. לחץ על הדג לתוך תערובת האגוז, פונה מעיל.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים למעיל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הדגים במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד רק זהב בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להניח כל סטייק דג חרב על צידו כדי לצרוב את הקצוות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. הפעל את הדגים כך הצד הבהיר הוא למטה ומבשלים עד רק המשרד למגע, 6 עד 8 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.