דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. אם יש לכם סוכר, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים, דג חרב חמוץ מתוק, ו רוטב חציל סיציליאני מתוק חמוץ.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד הזהב, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השומר ומבשלים עד רך מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל כשרים.
מוסיפים את החומץ, שום ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הבצל רך, על 25 דקות.
בינתיים, להכין את הדג: דק קוצצים את צנוברים ביד.
מערבבים את האגוזים, גרידת לימון, פטרוזיליה, מלח ים ופלפל לפי הטעם על קרש חיתוך. לטף את דג החרב יבש ומברשת בשמן זית משני הצדדים. לחץ על הדג לתוך תערובת האגוז, פונה מעיל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים למעיל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הדגים במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד רק זהב בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להניח כל סטייק דג חרב על צידו כדי לצרוב את הקצוות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. הפעל את הדגים כך הצד הבהיר הוא למטה ומבשלים עד רק המשרד למגע, 6 עד 8 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות, אורגנו, צלפים ומי מלח לבצל ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים.
חותכים את הדג ומחלקים בין הצלחות. כפית את הירקות ומיצים על הצלחות.
טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.