דג חרב עם זית, אגוז אורן, ופטרוזיליה להתענג
דג חרב עם זית, אגוז אורן, ותבלינים פטרוזיליה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 118 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1459 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שאלוט, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו דג חרב עם זית, פיננוט, ופטרוזיליה להתענג, פטרוזיליה-זית להתענג, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם 1/2 כפית פלפל אדום, מלח ופלפל.
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף דגים; לבשל עד אטום במרכז, 4 עד 5 דקות לכל צד.
להוסיף 1 כף שמן בצלצלים למחבת; לצנוח על חום בינוני עד הזהב, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 1/8 כפית פלפל אדום, שום וזיתים; מטגנים 1 דקה.
מוסיפים צנוברים, פטרוזיליה ויין; מרתיחים עד שרוב הנוזל נעלם, 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל. כף על פני דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.