דג חרב עם כוסברה-קרם ליים
דג חרב עם כוסברה-ליים קרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 369 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם סטייקים של דג חרב, חמאה, קצפת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, סלט כרוב-ליים שמנת, ו רוטב שמנת לימון כוסברה.
הוראות
שוטפים סטייקים של דג חרב ומייבשים. אבק עם פירורי לחם.
להמיס חמאה במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; להוסיף swordfish ומבשלים עד השחמה על התחתונה, על 4 דקות. הפוך דגים מעל ומבשלים עד השחמה בצד השני אטום אבל עדיין לח במרכז (לחתוך לבדיקה), 4 עד 5 דקות יותר.
להעביר דגים למגש חם; לשמור על חום.
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים רק כדי לנבול, על 30 שניות.
מוסיפים כוסברה, מיץ ליים, ושמנת, ערבוב עד שהוא רותח במרץ, 1 עד 2 דקות. מחלקים דגים בין 3 צלחות ארוחת ערב.
יוצקים רוטב שווה על דגים.
מקשטים כל צלחת עם טריז לימון וספריגים כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.