דג חרב עם עגבניות וצלפים
זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. אם יש לך חמאה, יין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. נסו דג חרב עם עגבניות וצלפים, דג חרב עם עגבניות וצלפים, ו פנה עם דג חרב, עגבניות, זיתים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לרוטב, מבשלים את הבצל והשומר בשמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, עד שהירקות רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיף את העגבניות מנוקזות, לנפץ אותם במחבת עם מזלג, בתוספת מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מוסיף את ציר העוף ויין לבן ומבשל במשך 10 דקות נוספות כדי להפחית את הנוזל.
מוסיף את הבזיליקום, צלפים, וחמאה ומבשלים 1 דקה יותר.
הכן גריל עם גחלים לוהטות.
מברישים את דג החרב בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל על חום גבוה במשך 5 דקות בכל צד עד המרכז הוא כבר לא גלם. לא לבשל יתר על המידה.
מניחים את הרוטב על החלק התחתון של צלחת, לסדר את דג החרב על גבי, ומקשטים עם עלי בזיליקום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.