דג חרב עם פסטו הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Swordfish עם הדרים פסטו. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב עם פסטו הדרים, דג חרב עם סלט הדר, ו פירות הדר עם חמאת כוסברה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הבזיליקום, צנוברים, שום, שידות, מיצים, מלח ופלפל במעבד מזון עד התערובת קצוצה דק. עם ריצת המכונה, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהתערובת חלקה ושמנת.
מעבירים לקערה ומערבבים בפרמזן.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
מברישים את שני צידי פילה דג החרב בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל דג החרב על 3 עד 4 דקות בכל צד עבור פילה עבה 1 אינץ'.
מעבירים את דג החרב בגריל כדי לשרת צלחות, העליון עם פסטו הדרים, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.