דג חרב עם פפריקה מעושנת
דג חרב עם פפריקה מעושנת דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 68 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 265 אוהדים. אם יש לך רומא, swordfish, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. דג חרב עם פפריקה מעושנת, דג חרב בגריל עם Paprikan מעושן וסלסת פירות Herbed, ו עישן פפריקה טרי טיפ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את העור מדג החרב וחתוך אותו לקוביות. מלח את הדגים היטב ולאבק את הקוביות בקמח.
מחממים את שמן הזית במחבת חתוכה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל נתחי דג החרב בשכבה אחת. לצרוב אותם היטב על לפחות שני צדדים. תן את הצד הראשון 1-2 דקות, ואז לצרוב צדדים אחרים במשך 30 שניות עד 1 דקה כל אחד.2 כאשר דג החרב מבושל, להסיר אותו לקערה ושמורה.
מוסיפים את פרוסות השום וחותכים 30 שניות בערך השני הוא מתחיל חום, מוסיפים את העגבניות, פטרוזיליה, יין לבן, צנוברים ופפריקה. לזרוק לשלב ולבשל 1 דקה, ואז להוסיף את דג החרב בחזרה למחבת, לזרוק לשלב ולבשל עוד 30 שניות בערך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.