קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

דג חרב צרוב עם עגבניות-זעפרן קולי

דג חרב צרוב עם עגבניות-זעפרן קולי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? דג חרב צרוב עם קולי עגבניות-זעפרן יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Food52 יש 2 אוהדים. אם יש לכם זעפרן גדול, שמן זית, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג חרב צרוב ברוטב עגבניות זית, צדפות מחבת צרובות עם זעפרן-רוטב עגבניות, ו שרימפס צרוב במחבת עם זעפרן-רוטב עגבניות.

הוראות

1
לקצץ סטייקים דג חרב כדי להסיר את כל bloodlines. ללטף אותם יבש ומקרר, חשוף, במשך כשעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
2
חותכים x בקצה התחתון של כל עגבנייה. בקצרה מוחקים את העגבניות במים רותחים, מלוחים ומזעזעים אותן באמבט קרח. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, הליבה, לקלף, זרע אותם, ואז לחתוך אותם לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
מניחים את העגבניות בבלנדר, מוסיפים את שאלוט ושום, ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה ורדודה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את הזעפרן, מתפורר אותו עם האצבעות שלך, וטוסט בשמן עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר מן החום בזהירות לשפוך אותו לתוך רסק עגבניות. גאון את התערובת בבלנדר שוב לשלב, ואז לשפוך את התערובת לתוך המחבת. חם מעל חום בינוני עד מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מתבלים את סטייק דג החרב במלח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מוסיף סרט דק של שמן זרעי ענבים לתחתית המחבת וחם מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את סטייקים דג חרב שניים בכל פעם ומטוגנים עד השחמה ופשוט מבושל דרך, על 3-5 דקות לכל צד, תלוי בעובי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
10
מערבבים את חומץ שרי לתוך קולי, מתבלים במלח לפי הטעם, ומחלקים את הרוטב בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
מניחים את סטייק דג החרב הצרוב למעלה, ומסיימים עם קמצוץ פטרוזיליה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס