המתכון Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך חרדל מלא, קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, סגנון במיה מטוגן Cajun עם רוטב Remoulade, ו המבורגרים חזיר Cajun עם רוטב Remoulade חריף.
הוראות
1
טיפ: מתכון זה יכול להיות מוכפל, אבל אתהצריך להשתמש בשני מחבתות לדגים. בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חרדל, חזרת, צלפים; מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה אחרת, לשלב את הפפריקה, טימין, אורגנו, אבקת שום, 1/2 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להבריש את דג החרב עם 1 כפית. של השמן.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מורחים כמויות שוות של תערובת הפפריקה על שני הצדדים של דג החרב ונותנים לשבת במשך 10 דקות. במחבת יצוקה גדולה או כבדה, מחממים את 2 כפית הנותרים. שמן על חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4 פרוסות סלמי דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את דג החרב ומבשלים עד השחמה היטב, 4 עד 5 דקות. הפוך את דג החרב והמשיך לבשל עד הדג מבושל דרך (לחתוך אותו כדי לבדוק) ואת הצד השני הוא השחמה היטב, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מגישים עם רוטב rmoulade. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
6
מגישים עם אורז ושעועית אדומה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.