אם יש לך גזר, עלי דפנה, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב לימונים שהשתמרו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חג המולד Stollen Madeleines עם לימון משומר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף טג'ין עם שומר, לימונים משומרים וזיתים ירוקים, עוף מרוקאי עם לימונים שמורים של מאייר וזיתים ירוקים, ו טג'ין דגים עם לימון ועגבניות משומרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים 2 כפות שמורות שרמולה על החלק התחתון של טג ' ין; מפזרים גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' ין
3
מוסיפים מחצית העגבניות והפלפלים; למעלה עם דגים וטפטוף עם כמה מן charmoula.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מוסיפים את שאריות העגבניות והפלפלים וממרחים את שאר השרמולה מלמעלה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.