קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

דג ים עם כרוב סאבוי וגרגרי ערער

דג ים עם כרוב סאבוי וגרגרי ערער
Monkfish עם כרוב סבוי וגרגרי ערער נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם ג'ין, יין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בג'ין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה ג'ין וטוניק כקינוח. נסו עוף עם שיכר וגרגרי ערער, סלמון צלוי על Weinkraut עם גרגרי ערער, ו תרנגולות משחק קורניש עם פנצ'טה, גרגרי ערער סלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה בשליש התחתון של התנור לחמם מראש את התנור ל 149°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
כדי להפוך את beurre blanc: בסיר בינוני, להביא את שאלוט, יין, חומץ, ג ' ין, גרגרי ערער כתוש, ופלפל שחור לרתיחה ומבשלים עד מופחת כוס, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
Beurre BlancBeurre Blanc
פלפל שחורפלפל שחור
שאלותשאלות
חומץחומץ
ייןיין
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בינתיים, מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה לסיר של מים רותחים ו blanch עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרובכרוב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
העברה למסננת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
כאשר הפחתת beurre blanc הסתיימה, להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, לטאטא עד רק נמס לפני הוספת יותר. הרוטב צריך להיות עקביות של הולנדז. מסננים את בלאן beurre דרך מסננת בסדר רשת, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל וטעם ככל האפשר. העונה כדי לטעום עם מלח לכסות כדי לשמור על חם (הרוטב יישבר אם הוא מקבל חם מדי או קר מדי).
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מסננתמסננת
6
לשטוף את דג הנזיר, ללטף אותו יבש, ואת העונה עם מלח ופלפל. בסיר ברזל יצוק בינוני או תנור הולנדי, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד שהוא שקוף (להתאים את החום כך שהוא לא חום), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
MonkfishMonkfish
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
מוסיפים את הבצל, עלי דפנה, וגרגרי ערער שלמים ומבשלים, ערבוב, עד הבצל שקוף, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
עלי דפנהעלי דפנה
בצלבצל
8
מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה, יוצקים את beurre blanc על הירקות, ומסדרים את דג המונק על גבי (חותכים את זנב המונק לרוחב לשניים אם הוא ארוך מדי לסיר). כסו את הסיר והעבירו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
ירקירק
MonkfishMonkfish
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
9
Braise עד הדג מבושל דרך, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
10
מקשטים עם פרוסות הצנון, אם משתמשים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.