Monkfish עם Ratatouille דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך קישואים בינוניים גדולים, בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Monkfish עם Ratatouille, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450°f. לזרוק חצילים, קישואים, פלפל ובצל עם 2 כפית שמן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מוסיפים קורנית; מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב. מעיל תבנית אפייה רדודה עם ספריי בישול. מסדרים ירקות על מחבת וצלי עד מכרז, כ 20 דקות. מערבבים שום ומרינרה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
3
הסר מחבת מהתנור. מערבבים בזיליקום קצוץ. לשפשף פילה עם הנותרים 2 כפית שמן; העונה עם מלח ופלפל. נסטלה דגים בירקות; לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
אופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. למעלה עם עלי בזיליקום וצלפים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.