דג ים שלם צלוי עם עלי דפנה
בס ים שלם צלוי עם עלי דפנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך חמאה, עלי דפנה, בס ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס צלוי עם ארטישוק קלוי, פטריות ומרמלדה עגבניות, סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים, ו עוף צלוי עלי דפנה (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, מפזרים 1/2 כף המלח בערך בצורת הדג. מפזרים חצי מחתיכות החמאה ו-8 מעלי המפרץ על המלח. מניחים את הדג על המלח ודוחפים 6 עלי דפנה לתוך החלל. מעל הדגים עם החמאה הנותרת, 1/2 כף מלח ו 6 עלי דפנה.
אופים את הדגים באמצע התנור במשך כ -30 דקות, או עד מבושל דרך. השתמש 2 מריות גדולות כדי להעביר את הדג למגש. השליכו את עלי המפרץ והגשו מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.