דג כחול עם עגבניות, שום ובצל
דג כחול עם עגבניות, שום ובצל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם עגבניות משומר, זיתים kalamatan, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ recipes.howstuffworks.com יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Picillo de Pescado (דגים מלוחים עם עגבניות ובצל), כרוב ירוק חריף עם עגבניות, שום ובצל, ו עגבניות מתובלן-שום דגים.
הוראות
משרים דג כחול בחלב למשך הלילה כדי למשוך את השמן מהדגים. לאחר ספוג כראוי, לשטוף דגים ולהניח בצד.
חום 4 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף את הבצלים והטוגנים? עד שקוף למחצה.
מוסיפים את השום, הזיתים, הצלפים והעגבניות. מוקפץ? במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את הדגים במחבת ולקבור מתחת למרכיבים האחרים כך הדג יוצר קשר עם המחבת. מבשלים עד הדג הופך קשקשי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס