Pescado Blanco Relleno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 1019 קלוריות. לכו לחנות וקנו קינמון טחון, חסילונים שמורים ממלאי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו גבינה ממולאת פלפלים לה צ'ילי relleno, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו חביתת Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 מחט ריפוד גדולה, מיתר מטבח, נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חוט קצבים
2
מחממים שמן זית במחבת של 14 אינץ ' על חום בינוני. לטגן במהירות את השום הבצל טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את העגבניות והטחון במשך 5 דקות, או עד שהעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים קינמון, ציפורן, שרימפס (שמורות מהמלאי), זיתים, צ ' ילי, מלאי, יין ומלח, ולאחר מכן מבשלים עד שכל הנוזל במילוי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
כפית על 4 או יותר כפות של מלית בתוך חלל של כל דג עצמות. חוט מחט ריפוד גדול עם אורך 15 אינץ ' של מחרוזת בישול. קשרו את החוט, ותפרו את הדג. לשפשף את הדג עם כמויות נדיבות של חמאה, ולאחר מכן לגלגל אותו בפירורי לחם. עטפו כל דג פעמיים בנייר אפייה, ודאו למרוח חמאה על צד הנייר שיגע בדגים. לעטוף את הדג בנייר, קשירת בתקיפות את כל קצה עם קצת חוט. חזור על הליך זה עם כל דג.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.