קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

דג מטוגן עם צ'יפס מרוסק

דג מטוגן עם צ'יפס מרוסק
דג מטוגן עם שבבי מרוסק דורש סביב 39 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 663 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו בירה חיטה, אבקת אפייה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיש אנד צ'יפס מטוגן בתנור, דגים וצ'יפס מטוגנים בתנור, ו דג מטוגן בתנור וצ'יפס פרמזן.

הוראות

1
מקציפים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית ויוצרים באר במרכז. הקציפו את הבירה בהדרגה לבאר ליצירת בלילה חלקה ודקה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. (אתה יכול להכין את הבלילה עד 12 שעות מראש; זה משתפר ככל שהוא יושב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר בינוני ומוסיפים קורט מלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהם רכים במזלג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים ומייבשים. זורקים את תפוחי האדמה עם החמאה המומסת ומורחים על תבנית עם נייר אפייה. משטחים מעט כל תפוח אדמה בעזרת מרית (לא מועכים לגמרי) ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד פריך וזהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בינתיים, מחממים 2 סנטימטרים של שמן צמחי בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק רושם 375 מעלות. מתבלים את הדג כולו במלח ופלפל. עובדים בקבוצות, טובלים את הדג בבלילה, נותנים לעודף לטפטף ולהוריד לשמן החם. מטגנים עד להשחמה אחידה, הופכים בעזרת מלקחיים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
7
מעבירים את תפוחי האדמה לקערות או צלחות יחד עם הדג המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים עם חומץ מאלט, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
צילום: מרקוס נילסון

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את אחוזת המלך דומיין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
אחוזת קינג דומיין פינו נואר
אחוזת קינג דומיין פינו נואר