דג מלך אפוי/ בקלה ברוטב עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 167 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 1 . לך לחנות ותביא את גארם מסאלה, זרעי חרדל, אומצות בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות, דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו דג אפוי עם עגבניות וחרסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף ולייבש את פרוסות הדגים.להשרות את הדגים עם מלח, כורכום ואבקת צ ' ילי במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכום
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חום 2 שמן tbslp מעל חום בינוני וכאשר חם לשים בשומר זרעי חרדל ברגע זרעי חרדל פופ להוסיף את הבצל ואת השום ואת שורש זנגביל
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
לטגן עד הבצלים הם חום בהיר.לאחר מכן מוסיפים את 2 כפית כמון ואת הצ ' ילי הירוק.מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות (ואת הנוזל שלהם-עבור עגבניות משומר), את שאר הכמון ואת מסאלה garam.מרתיחים ולאחר מכן מבשלים מכוסה במשך 15 דקות על נמוך.תנור חימום עד 180C
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
גארם מסאלה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים קצת יותר שמן במקל שאינו וכאשר חם לשים את פרוסות הדגים ופשוט חום את כל הסטייקים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
דַק-
5
שים את הדג בתבנית אפייה.עכשיו פשוט לשפוך את הרוטב מעל ואופים חשופים במשך 15 דקות או עד הדג מבושל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.