דג מצופה פקאן ברוטב רמולד
דג מצופה פקאן עם רוטב רמולד נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 96 גרם שומן, ובסך הכל של 1057 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, מיונז, סנאפר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. נסו טוסט צרפתי מצופה פקאן ברוטב פירות יער, פקאן מצופה מחוספס, ו פילה סלמון מצופה פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת רוטב מניחים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הצלפים והשום בבלנדר או במעבד מזון ומשלבים.
מוסיפים את המיונז, שמן הזית, מיץ הלימון והחרדל. מערבבים היטב. מצננים עד שמוכן להגשה עם פירות ים. זה שומר במיכל מכוסה במקרר למשך מספר שבועות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס. שוטפים את הדג, מייבשים ומתבלים. לחפור את הדגים בחמאה המומסת.
מורחים את אגוזי הפקאן הטחונים על צלחת ולוחצים את הדג לפירורים לציפוי. הופכים את הפילטים ומצפים את הצד השני. בברזל יצוק או במחבת כבדה ועמידה בתנור, מחממים את 1 כף החמאה המלאה עם השמן. כשהוא מתחיל לרחוש, צורבים את הדג כ -3 דקות לכל צד.
מכניסים את המחבת לתנור למשך 6 עד 10 דקות, תלוי בעובי הפילטים ובהעדפתכם למידת האלימות.
מגישים מיד עם רוטב רמולד בצד ו טריז לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו]()
כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו
פינו גריגיו זה נקי עם אופי פרי קדימה ועמוד שדרה חומצי פריך . יש ניחוחות של מנגו, אגס, תבלין כתום, עשב לימון ואננס. בפה יש טעמים של פירות טרופיים, תפוחים, אגסים ותו הדרים כתום נחמד, מאוזן במינרליות וגימור נפלא ועגול.