דג סול קלאסי
סול מונייר קלאסי הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 684 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר גס, פלחי לימון, סוליות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דג סול קלאסי, סול מונייר, ו סול מונייר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בצלחת עוגה. לשטוף דגים;לטפוח עם מגבות נייר.
מפזרים הן sidesof דגים עם מלח גס טחון טרי. לדלות דגים משני הצדדים עםזרחן; לנער את עודף.
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני חום עד שמן חם מנצנץ.
Addbutter; במהירות מערבולת מחבת מעיל. כאשר מים שוככים, מוסיפים דגים ומבשלים untilgolden בתחתית, 2 עד 3 דקות. בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים עד אטום מרכז וזהב על הקרקעית, 1 עד 2minutes. לחלק את הדגים בין 2 מחמםסמים; אוהל עם נייר כסף.
יוצקים טפטופים ממחבת; לנגב עם מגבות נייר.
מניחים מחבת מעל בשר בינוני גבוה.
מוסיפים חמאה; מבשלים עד הזהב, 1 עד 2minutes.
הסר מהחום; מערבבים במיץ פרזלי ומיץ לימון (רוטב עשוי לגמגם). Spoonsauce מעל דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.