דג סלמון עם צדפות
דג סלמון עם צדפות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 410 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו סלמון מזוגג מייפל [או פורל ], פורל מטוגן עם סלמון מעושן, ו סלמון עלומה שוחה על שומר עם זעפרן וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס, לשלב את היין וחרדל.
מחממים את החמאה והשמן במחבת ומטגנים קלות את הטרוטה משני הצדדים.
הסר מגש חם (הדג יהיה מבושל חלקית). באותו מחבת לשים את השום, תערובת היין, מלח לפי הטעם, ואת הצדפות ומבשלים, הסרת הצדפות כפי שהם פותחים. להחזיר את הצדפות ואת פילה דגים למחבת ולהמשיך לבשל עד הדג נעשה (זמן כולל, כולל סאוט, של 5 דקות עבור כל אינץ ' של עובי), הוספת כמה מרק דגים לפי הצורך כדי לשמור על כמות קטנה של רוטב במחבת. כפית את הרוטב על הדגים, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.