דג סנדל בסגנון לואיזיאנה
אם יש לך פלפל, סלרי, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה מרהיב. נסו דג סנדל בסגנון לואיזיאנה, מרק גמביה בסגנון לואיזיאנה, ו שרימפס בסגנון לואיזיאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת לא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את הבצל, פלפל, סלרי, וכף 1 של תיבול Cajun.מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד, כ -8 דקות.
מוסיפים את העגבניות, השום, הקורנית והמלח.המשך לבשל, חשופה, עד העגבניה היא רכה מאוד, על 5 דקות יותר.
מפזרים את הדגים עם הנותרים 1 כף תיבול Cajun.
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד אטום רק במרכז, על 3 דקות בכל צד.
מעבירים את הפילה למגש וכפית את הרוטב על הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.