הים התיכון פלאונדר נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 455 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, גבינת פרמזן, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: דג ים תיכוני (דג סנדל), דג סנדל ממולא, ו קראול פלאונדר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
להביא סיר של מים לרתיחה. לצלול עגבניות לתוך המים הרותחים ומיד להסיר לקערה בינונית של מי קרח; לנקז.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.