קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

דג סנדל ממולא תרד עם פטריות ופטה

דג סנדל ממולא תרד עם פטריות ופטה
. אם יש לך גבינת פטה, פילה דג סנדל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דג סנדל ממולא תרד עם פטריות ופטה, בייקון, תרד ופטה ממולאים פטריות (פחמימות & ללא גלוטן), ו שמנת תרד ממולא דג סנדל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לרסס מחבת בינונית לא מחוממת עם ספריי ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מחממים את המחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ 5 דקות או עד שהנוזל המשתחרר מהפטריות התאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
הוסף את התרד למחבת. מבשלים ומערבבים על 2 דקות או עד תרד הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
הסר מהחום ולנקז לחות עודפת.
7
מפזרים גבינת פטה על הירקות, ולאחר מכן מערבבים אותו.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
8
כדי להרכיב את לחמניות הדגים, מניחים רבע מתערובת התרד על הקצה הרחב של כל פילה. בזהירות לגלגל את הפילה סביב תערובת תרד. השתמש קיסמים מעץ כדי להחזיק את הסוף של כל גליל במקום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מניחים את הדג לחמניות, צד התפר למטה, בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
הוסף 2 כפות מים. כיסוי רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא אטום לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו