דג סנדל ממולא תרד עם פטריות ופטה
. אם יש לך גבינת פטה, פילה דג סנדל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דג סנדל ממולא תרד עם פטריות ופטה, בייקון, תרד ופטה ממולאים פטריות (פחמימות & ללא גלוטן), ו שמנת תרד ממולא דג סנדל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לרסס מחבת בינונית לא מחוממת עם ספריי ללא מקל.
מחממים את המחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ 5 דקות או עד שהנוזל המשתחרר מהפטריות התאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף את התרד למחבת. מבשלים ומערבבים על 2 דקות או עד תרד הוא נבול.
הסר מהחום ולנקז לחות עודפת.
מפזרים גבינת פטה על הירקות, ולאחר מכן מערבבים אותו.
כדי להרכיב את לחמניות הדגים, מניחים רבע מתערובת התרד על הקצה הרחב של כל פילה. בזהירות לגלגל את הפילה סביב תערובת תרד. השתמש קיסמים מעץ כדי להחזיק את הסוף של כל גליל במקום.
תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי שאינו מקל.
מניחים את הדג לחמניות, צד התפר למטה, בתבנית האפייה.
הוסף 2 כפות מים. כיסוי רופף עם נייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא אטום לאורך כל הדרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו