דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 321 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, יין, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, Beurre Blanc, ו Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את פילה דגים בצד עור על קרש חיתוך. פרוס כל פילה בחצי אורך כדי להפוך 12 רצועות. בקערה קטנה לערבב את הג ' ינג ' ר, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
מפזרים את תערובת התבלינים באופן שווה על כל הדגים ולאחר מכן מפזרים 2 Tbs. של המנטה הקצוצה.
גלגל כל רצועה לסליל, החל בקצה השמן יותר ויישור רול לאורך הקצה לחתוך. מאובטח עם קיסם, דוחף אותו לקצה הדק ודרך הצד השני.
מפזרים את בצלצלים על החלק התחתון של מחבת סאוט צד ישר 10 אינץ'. סדר את סלילי הדגים לחתוך קצה למטה במחבת.
יוצקים את היין ומים 1/3 כוס. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא את הנוזל לרתיחה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, כיסוי, ולאסוף את הדגים עד מבושל דרך, 4 עד 8 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הדג לצלחת חמה. אוהל עם נייר כסף תוך כדי סיום הרוטב. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים את הנוזל עד שלה מופחת על 3 Tbs. (זה צריך רק בקושי לכסות את החלק התחתון של המחבת.)
מוסיפים את השמנת ומרתיחים במשך 30 שניות. להפחית את החום נמוך לטאטא ב 2 פרוסות של החמאה הקרה, הנותרים 1-1/2 Tbs. מנטה, ועירית. כאשר החמאה כמעט נמסה, מוסיפים עוד פרוסה ומקציפים עד שהם נמסים ברובם. חזור עם שאר החמאה, פרוסה אחת בכל פעם. (הקפד לא לחמם יותר מדי את הרוטב או שזה ייפרד.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר את הקיסמים מכל פיסת דגים.
מגישים את הדגים (3 חתיכות למנה) טפטף עם הרוטב. הגשת הצעות להתחיל את הארוחה עם סלט פשוט של גן
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.