קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc

דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 321 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עירית, יין, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, Beurre Blanc, ו Beurre Blanc (מתכונים דומים).

הוראות

1
להניח את פילה דגים בצד עור על קרש חיתוך. פרוס כל פילה בחצי אורך כדי להפוך 12 רצועות. בקערה קטנה לערבב את הג ' ינג ' ר, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים את תערובת התבלינים באופן שווה על כל הדגים ולאחר מכן מפזרים 2 Tbs. של המנטה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
גלגל כל רצועה לסליל, החל בקצה השמן יותר ויישור רול לאורך הקצה לחתוך. מאובטח עם קיסם, דוחף אותו לקצה הדק ודרך הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4
מפזרים את בצלצלים על החלק התחתון של מחבת סאוט צד ישר 10 אינץ'. סדר את סלילי הדגים לחתוך קצה למטה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין ומים 1/3 כוס. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא את הנוזל לרתיחה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, כיסוי, ולאסוף את הדגים עד מבושל דרך, 4 עד 8 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הדג לצלחת חמה. אוהל עם נייר כסף תוך כדי סיום הרוטב. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים את הנוזל עד שלה מופחת על 3 Tbs. (זה צריך רק בקושי לכסות את החלק התחתון של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השמנת ומרתיחים במשך 30 שניות. להפחית את החום נמוך לטאטא ב 2 פרוסות של החמאה הקרה, הנותרים 1-1/2 Tbs. מנטה, ועירית. כאשר החמאה כמעט נמסה, מוסיפים עוד פרוסה ומקציפים עד שהם נמסים ברובם. חזור עם שאר החמאה, פרוסה אחת בכל פעם. (הקפד לא לחמם יותר מדי את הרוטב או שזה ייפרד.) מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הסר את הקיסמים מכל פיסת דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
8
מגישים את הדגים (3 חתיכות למנה) טפטף עם הרוטב. הגשת הצעות להתחיל את הארוחה עם סלט פשוט של גן
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
חסה עם קציצות שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1
קלוריות
1
290, שומן
2
16, קלוריות שומן
1
140, שומן רווי
2
9, חלבון
3
29, שומן חד רווי
4
4, פחמימות
5
200, כולסטרול
6
120, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
3, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.