דג ספרדי בשק הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -165 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1415 קלוריות . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, בצל ירוק, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה סופר. מולי דגים קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , צדפות עם נקניק ספרדי ועוגות שוקולד שנפלו עם פפריקה ספרדית דומים מאוד למתכון הזה.
קורעים 4 גיליונות נייר פרגמנט, כל אחד באורך של קצת יותר ממטר.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4
מניחים 1/4 מהשעועית הירוקה במרכז כל עלה ולאחר מכן מעלים 2 פילה אנשובי - אופציונלי, 1/4 מהשום, 1/4 מרצועות הפימיינטו או הפלפל הקלוי, זיתים קצוצים ומנות בקלה או חטיף. מתבלים את הדג במלח ופלפל ומעליהם כמויות שוות של בצל ירוק ופטרוזיליה.
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מטפטפים שמן זית כתית מעולה בנדיבות ובאותה מידה יחד עם גרידת לימון ומיץ באופן שווה על מנות הדג. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים יחד ומקמטים כמה פעמים ואז מקמטים את קצוות החבילות, יוצרים שק לכל דג לבישול בו. מסדרים את השקים על תבנית האפייה ומניחים במרכז התנור החם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
כסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
אופים חבילות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מגישים חבילה לכל צלחת ארוחת ערב וחותכים לשולחן. העבירו סלט או תפוחי אדמה עם צ'וריסו ובצל או אפילו פשוט לחם טעים וטעים לסיום הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה
8
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואת הצ'וריסו. מבשלים נקניק 2 דקות, הופכים לבשל עוד דקה ואז מוסיפים תפוחי אדמה ובצל למחבת בשכבה אחידה מעל הנקניק. מתבלים את תפוחי האדמה והבצל במלח, פלפל ופפריקה ואז הופכים חלקים מתפוחי האדמה בעזרת מרית כך שהצ'וריסו יהיה למעלה ותפוחי אדמה ובצל בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
נוזל-אונקיות מים טריים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים מעל מחבת קטנה יותר ולוחצים כלפי מטה. שקלו את המחבת עם כמה קופסאות שימורים כבדות. מבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסירים את המשקל והופכים שוב לאיחוד כל החומרים. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, מסירים מהאש ומגישים.