דג ספרדי בשק הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -165 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1415 קלוריות . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, בצל ירוק, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה סופר. מולי דגים קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , צדפות עם נקניק ספרדי ועוגות שוקולד שנפלו עם פפריקה ספרדית דומים מאוד למתכון הזה.
קורעים 4 גיליונות נייר פרגמנט, כל אחד באורך של קצת יותר ממטר.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4
מניחים 1/4 מהשעועית הירוקה במרכז כל עלה ולאחר מכן מעלים 2 פילה אנשובי - אופציונלי, 1/4 מהשום, 1/4 מרצועות הפימיינטו או הפלפל הקלוי, זיתים קצוצים ומנות בקלה או חטיף. מתבלים את הדג במלח ופלפל ומעליהם כמויות שוות של בצל ירוק ופטרוזיליה.
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מטפטפים שמן זית כתית מעולה בנדיבות ובאותה מידה יחד עם גרידת לימון ומיץ באופן שווה על מנות הדג. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים יחד ומקמטים כמה פעמים ואז מקמטים את קצוות החבילות, יוצרים שק לכל דג לבישול בו. מסדרים את השקים על תבנית האפייה ומניחים במרכז התנור החם.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
כסף ללא נעליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים חבילות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חבילה לכל צלחת ארוחת ערב וחותכים לשולחן. העבירו סלט או תפוחי אדמה עם צ'וריסו ובצל או אפילו פשוט לחם טעים וטעים לסיום הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואת הצ'וריסו. מבשלים נקניק 2 דקות, הופכים לבשל עוד דקה ואז מוסיפים תפוחי אדמה ובצל למחבת בשכבה אחידה מעל הנקניק. מתבלים את תפוחי האדמה והבצל במלח, פלפל ופפריקה ואז הופכים חלקים מתפוחי האדמה בעזרת מרית כך שהצ'וריסו יהיה למעלה ותפוחי אדמה ובצל בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
נוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מניחים מעל מחבת קטנה יותר ולוחצים כלפי מטה. שקלו את המחבת עם כמה קופסאות שימורים כבדות. מבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מסירים את המשקל והופכים שוב לאיחוד כל החומרים. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, מסירים מהאש ומגישים.