דג פרובנס
דגים Provençal הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הליבוט, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים Provençal, Emerils דגים Provencal, ו דג אפוי Provencal.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. שמן קל צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הפילה בנוחות בשכבה אחת.
מניחים את הפילה בתבנית אפייה מוכנה, מתבלים קלות במלח ופלפל, ומטפטפים עם היין. מסדרים את פרוסות העגבניות על גבי הדגים, חופפים אותם מעט אם necessary.In קערה קטנה, מערבבים יחד 2 Tbs. של שמן זית, שום, טרגון, פטרוזיליה וקורנית. כפית את תערובת עשבי באופן שווה על העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומפזרים את פירורי הלחם.
טפטוף עם 1 Tbs הנותרים. שמן זית.
אופים עד פירורי הלחם הם השחמה על גבי והדגים הוא אטום לאורך, 25 עד 30 דקות.
מגישים מיד, ישירות מתבנית האפייה.
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Fish for Dinner (Weldon Owen, 2009).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.