דג פריך ורוטב יוגורט יווני
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חלב חמאה, פתיתי פלפל, מנטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: דג פריך ורוטב יוגורט יווני, כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט, ו צלעות כבש יווניות ורוטב יוגורט מנטה.
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, לשלב יוגורט יווני, חלב חמאה, 1 1/2 כף קצוצה מנטה טרי, שום, פתיתי פלפל אדום.
להקציף יחד, מתבלים במלח לפי הטעם. הגדר במקרר כדי להירגע בזמן שאתה מכין את הדגים.יש לשטוף את פילה הדגים במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים כל פילה על החלק הקדמי והאחורי בקלילות עם מלח ופלפל.חפרו את הפילה בקמח או קמח ללא גלוטן, וודאו שהפילה מצופה באופן שווה ומלא בשכבה דקה של קמח.
מפזרים את הפילה משני הצדדים עם פפריקה.
מחממים שמן במחבת מעל בינוני עד חם מספיק לטיגון.
הוסף פילה למחבת. אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. אל תצטופפו במחבת, זה יוריד את טמפרטורת השמן ולהפוך אותו קשה יותר להפוך את הדגים. ייתכן שיהיה עליך לטגן בקבוצות כדי לשמור על צפיפות המחבת.מטגנים את הדג במשך כ 3 דקות בכל צד, עד הציפוי הוא חום זהוב משני הצדדים ואת הדג מבושל דרך.הגדר את פילה דגים מטוגנים על שכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מגישים פילה דגים חמים עם רוטב מנטה יוגורט קרמי יווני.
מקשטים כל פילה עם קצת מנטה טרי קצוץ.
מניחים ענף של מנטה טרי על כל צלחת, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.