קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

דג פריך ורוטב יוגורט יווני

דג פריך ורוטב יוגורט יווני
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חלב חמאה, פתיתי פלפל, מנטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: דג פריך ורוטב יוגורט יווני, כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט, ו צלעות כבש יווניות ורוטב יוגורט מנטה.

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה, לשלב יוגורט יווני, חלב חמאה, 1 1/2 כף קצוצה מנטה טרי, שום, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
יוגורט יוונייוגורט יווני
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מנטה טרייהמנטה טרייה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
להקציף יחד, מתבלים במלח לפי הטעם. הגדר במקרר כדי להירגע בזמן שאתה מכין את הדגים.יש לשטוף את פילה הדגים במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מפזרים כל פילה על החלק הקדמי והאחורי בקלילות עם מלח ופלפל.חפרו את הפילה בקמח או קמח ללא גלוטן, וודאו שהפילה מצופה באופן שווה ומלא בשכבה דקה של קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטןקמח ללא גלוטן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מפזרים את הפילה משני הצדדים עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5
מחממים שמן במחבת מעל בינוני עד חם מספיק לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף פילה למחבת. אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. אל תצטופפו במחבת, זה יוריד את טמפרטורת השמן ולהפוך אותו קשה יותר להפוך את הדגים. ייתכן שיהיה עליך לטגן בקבוצות כדי לשמור על צפיפות המחבת.מטגנים את הדג במשך כ 3 דקות בכל צד, עד הציפוי הוא חום זהוב משני הצדדים ואת הדג מבושל דרך.הגדר את פילה דגים מטוגנים על שכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים פילה דגים חמים עם רוטב מנטה יוגורט קרמי יווני.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
יוגורט יוונייוגורט יווני
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מקשטים כל פילה עם קצת מנטה טרי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
9
מניחים ענף של מנטה טרי על כל צלחת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.