דג צלוי שלם עם סלרי, לימון וכתום
דג צלוי שלם עם סלרי, לימון וכתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם תפוזים, שמן זית, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם, דג לימון ופלפל עם ירקות צלויים, ו דג לבן צלוי וטעים עטוף בבייקון מעושן עם לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מתבלים את הדגים, מבפנים ומבחוץ, במלח ופלפל. דחוף את עלי הסלרי ועשבי תיבול בתוך חלל הדג.
יוצקים 4 כפות של שמן זית על גיליון עוגיות לכסות עם סלרי, לימון, פרוסות תפוז, הזמנת 4 פרוסות כל פרי.
מניחים את הדגים על גבי הסלרי ופרי פרוס ומניחים את פרוסות הפרי הנותרות על גבי הדגים.
יוצקים את שמן הזית הנותר ויין לבן על הדגים.
מניחים בתנור ומבשלים 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.