קושימומחה
מוכן ב48 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

דג שלם בגריל

דג שלם בגריל
דג שלם בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלח ופלפל, שיני שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דגים בגריל, דג דיז'ון בגריל, ו דגים ופלפלים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה מאוד, להבקיע את העור משני צדי הדגים באלכסון במרווחים של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מקום רדוד dish.In קערה קטנה, מערבבים יחד את הרוזמרין הקצוץ, טימין קצוץ וממרח שום. לשפשף את הדבק עשב שום על כל החלק החיצוני והפנימי של הדג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את ורמוט ושמן זית על הדגים, להפוך את המעיל ולתת לעמוד במשך 30 דקות.הכן גריל לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ורמוטורמוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברשת ומשמן את סבכת הגריל ואת סל צלי דגים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר את הדג מן המרינדה; להשליך את המרינדה. למלא את חללי הדגים עם כמה פרוסות הלימון ואת רוזמרין ואת זרעי קורנית.מסדרים את הדגים על הגריל או בסל ישירות מעל חום בינוני גבוה. גריל, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד. במהלך הדקות האחרונות של צלייה, גריל את פרוסות הלימון הנותרות על החלק החם ביותר של האש, מפנה פעם אחת, עד משחימים קלות, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מעבירים את הדגים לצלחות בודדות או מגש, מקשטים עם פרוסות לימון בגריל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma On the Grill, by Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.