דג שלם בקליפת מלח
דג שלם של מלח הוא מתכון ללא חלב ופסקטרי עם 2 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 1062 קלוריות , 120 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם פלפל טרי טרי, מלח ים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 88% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דג שלם בצורת מלח עם תפוזים בדם , דג צ'יפס מלח וחומץ - 5 נקודות , ודג צ'יפס מלח וחומץ - 5 נקודות .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה, גזוזת עד 3 אינץ' בקוטר מסביב לחלק החיצוני של הדג.
בקערה בינונית מערבבים את החלבונים, מלח ים, קמח, 2 כפות מהפטרוזיליה ו-1/2 כוס מים.
מערבבים עם הידיים עד שנוצרת עיסה סמיכה.
ממלאים את חלל הדג בעגבניות המיובשות, הזיתים, לבבות הארטישוק ופרוסות הלימון. משפשפים את החלק החיצוני של הדג בשום, ואז מפזרים את כף הפטרוזיליה הנותרת ופלפל שחור גרוס טרי.
שים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מערבבים את משחת המלח באופן שווה על כל הדג. מהדקים היטב את התערובת אל תבנית האפייה, תוך הקפדה על סגירת סדקים.
אופים את הדג עד שהקרום זהוב ויציב מאוד, כ-18 עד 20 דקות.
מחליקים את הקלף והדגים על צלחת הגשה או קרש חיתוך ומפצחים את הקרום בעזרת ידית של סכין גדולה. מחליקים כף מתחת לפילה העליון, על עמוד השדרה, ומרימים אותו לצלחת הגשה. הפוך וחזור.
מקשטים בפלחי לימון ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![ONEHOPE רזרב יין פינו נואר]()
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל