גשו לסופר וקנו שן שום, לימונים, אגוזי לוז לבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: דגים עם רוטב בסגנון רומסקו, חבילות דגים עם רוטב רומסקו & ירקות, ו בשר חזיר צלוי עם גזר רומסקו.
הוראות
1
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
שים את הפלפלים, צד העור למעלה, על מגש אפייה וגריל במשך כ 20 דקות עד העורות להשחיר בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקות
3
שים אותם בשקית מזון, לאטום, ואז לעזוב במשך 10 דקות. לאחר קרירה, לקלף את העורות. לקרוע את הבשר לרצועות.
4
מערבבים עם עגבניות, שום וצ ' ילי בקערה. בערך קוצצים את רוב עלי הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה עם אגוזי לוז, חומץ ושמן, ואז מערבבים היטב. סלט זה מתבגר היטב, וטעם אפילו טוב יותר אם אתה יכול לעשות את זה כמה שעות קדימה.
לשטוף ולייבש את הדג, להבקיע את הבשר בכל צד, ואז לשים את גבעולי פטרוזיליה וכמה פרוסות לימון לתוך החללים. שים עוד כמה פרוסות לימון בתבנית אפייה משומנת ולהניח את הדג על גבי. מתבלים את הדגים היטב, טפטוף עם שמן זית יותר, לפזר עם פטרוזיליה שנותרה, ולאחר מכן צולים במשך 20 דקות, עד פתיתי הבשר בקלות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.