קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

דג שלם צלוי עם סלסה רומסקו

דג שלם צלוי עם סלסה רומסקו
גשו לסופר וקנו שן שום, לימונים, אגוזי לוז לבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: דגים עם רוטב בסגנון רומסקו, חבילות דגים עם רוטב רומסקו & ירקות, ו בשר חזיר צלוי עם גזר רומסקו.

הוראות

1
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
שים את הפלפלים, צד העור למעלה, על מגש אפייה וגריל במשך כ 20 דקות עד העורות להשחיר בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
שים אותם בשקית מזון, לאטום, ואז לעזוב במשך 10 דקות. לאחר קרירה, לקלף את העורות. לקרוע את הבשר לרצועות.
4
מערבבים עם עגבניות, שום וצ ' ילי בקערה. בערך קוצצים את רוב עלי הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה עם אגוזי לוז, חומץ ושמן, ואז מערבבים היטב. סלט זה מתבגר היטב, וטעם אפילו טוב יותר אם אתה יכול לעשות את זה כמה שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כאשר מוכן לבשל, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לשטוף ולייבש את הדג, להבקיע את הבשר בכל צד, ואז לשים את גבעולי פטרוזיליה וכמה פרוסות לימון לתוך החללים. שים עוד כמה פרוסות לימון בתבנית אפייה משומנת ולהניח את הדג על גבי. מתבלים את הדגים היטב, טפטוף עם שמן זית יותר, לפזר עם פטרוזיליה שנותרה, ולאחר מכן צולים במשך 20 דקות, עד פתיתי הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מגישים את הדג מן המנה, להגדיר את קערת הסלט ותפוחי האדמה לצד, ולאחר מכן לחפור פנימה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו