דג תפוחי האדמה מצופה של ג'יי עם סלסה מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג תפוחי אדמה מצופה של ג'יי עם סלסאן מנגו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, מיץ ליים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. נסו מקדמיה-עוף מצופה ברוטב מנגו, סלסאן וסלמון מצופה בפלפל מנגו, ו עוף מצופה קוקוס עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה המיידיים, גרידת ליים, קאיין, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בצלחת רדודה. מקציפים את הביצים בצלחת אחרת. מתבלים את הקמח במלח ופלפל שחור בצלחת שלישית. לדלות כל פילה דגים בקמח מתובל, לטבול את הביצים, ואז מעיל לחלוטין עם תערובת תפוחי אדמה.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף על 1/2 אינץ ' של שמן צמחי. כאשר השמן חם, מניחים את הדגים מעוקלים בצד למטה במחבת; מבשלים עד חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות. הפעל ומבשל עד הזהב בצד השני, על 3 דקות יותר. למעלה עם סלסה ועוד כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.