דגים איטלקיים וכיסים צמחוניים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, אפונה מתוקה, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. נסו כיסי בשר וירקות, כיסים צמחוניים טריים, ו כיסי המבורגר צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 יריעות גדולות של נייר אלומיניום או נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה קטנה לערבב יחד את גרידת לימון, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מניחים 1/4 של אפונה הצמד סוכר, 1/4 של פלפלים צהובים, ו 1/4 של פלפלים כתומים על כל גיליון של נייר. על כל ערימה של ירקות לטפטף 2 כפות של יין לבן, 1 כף מיץ לימון, ו 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
פלפל צהוב
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.