קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות33
מגזין

דגים אפויים במיונז וחרדל

דגים אפויים במיונז וחרדל
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. דגים אפויים במיונז וחרדל, מיונז דג אפוי, ו מאפה מקלות דגים Panko עם מיונז לימון-Caper דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה משומנת קלות.מערבבים מיונז, חרדל, בצל, קאיין ועשב שמיר בקערה קטנה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שמירשמיר
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
תערובת מורחת על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
דגיםדגים
4
אופים ב 204° עבור כ 20 דקות או עד פתיתי דגים קל עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.