דגים אפויים במיונז וחרדל
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. דגים אפויים במיונז וחרדל, מיונז דג אפוי, ו מאפה מקלות דגים Panko עם מיונז לימון-Caper דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה משומנת קלות.מערבבים מיונז, חרדל, בצל, קאיין ועשב שמיר בקערה קטנה עד מעורבב.
אופים ב 204° עבור כ 20 דקות או עד פתיתי דגים קל עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.