הדג האפוי של קניון ראנץ '& צ'יפס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה זו מכילה סביב 225 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 2810 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך רוטב טרטר, תפוחי אדמה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם מחיטה מלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קראמבל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו דגים אפויים וצ'יפס של קניון ראנץ, קניון ראנץ פירות Gazpacho, ו צ'יפס זוקיני ראנץ פרמזן אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232° קלות לרסס גיליון אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל. מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בצד אחד, משאירים מספיק מקום לפילה, ומרססים אותם בתרסיס הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, או עד חום זהוב ומכרז.בעוד תפוחי האדמה אפויים, לשלב את הקמח, פירורי לחם, ופלפל רדוד bowl.In עוד קערה רדודה מעט להכות את הלבן ביצה. טובלים את פילה הדגים בלבן הביצה, ואז מעיל שני הצדדים עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פילה דגים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.