קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

דגים אפויים וצ'יפס של קניון ראנץ

דגים אפויים וצ'יפס של קניון ראנץ
הדג האפוי של קניון ראנץ '& צ'יפס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה זו מכילה סביב 225 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 2810 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך רוטב טרטר, תפוחי אדמה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם מחיטה מלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קראמבל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו דגים אפויים וצ'יפס של קניון ראנץ, קניון ראנץ פירות Gazpacho, ו צ'יפס זוקיני ראנץ פרמזן אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° קלות לרסס גיליון אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל. מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בצד אחד, משאירים מספיק מקום לפילה, ומרססים אותם בתרסיס הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, או עד חום זהוב ומכרז.בעוד תפוחי האדמה אפויים, לשלב את הקמח, פירורי לחם, ופלפל רדוד bowl.In עוד קערה רדודה מעט להכות את הלבן ביצה. טובלים את פילה הדגים בלבן הביצה, ואז מעיל שני הצדדים עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פילה דגיםפילה דגים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטרצנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מעבירים לסדין האפייה, לצד תפוחי האדמה, וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, או עד שהפילה פריך ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מערבבים את כל החומרים לרוטב טרטר בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מגישים 1 כף על כל פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

1צביטהפלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)1ביצה לבנה, מוכהביצה לבנה, מוכה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז נטול שומן (אופציונלי)מיונז נטול שומן (אופציונלי)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז נטול שומן (אופציונלי)מיונז נטול שומן (אופציונלי)1צביטהפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454פלפל האבנרוסוליה או 1 lb cod או 1 lb פילה הליבוט, לחתוך מנות 4-אונקיהסוליה או 1 lb cod או 1 lb פילה הליבוט, לחתוך מנות 4-אונקיה454פלפל האבנרופילה סולית או בקלה או הליבוט, לחתוך 4-oz מנותפילה סולית או בקלה או הליבוט, לחתוך 4-oz מנות1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרי (אופציונלי)מיץ לימון טרי (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרי (אופציונלי)מיץ לימון טרי (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טחון (אופציונלי)פטרוזיליה טחון (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טחון (אופציונלי)פטרוזיליה טחון (אופציונלי)454פלפל האבנרותפוח אדמה russet, לחתוך טריזיםתפוח אדמה russet, לחתוך טריזים454פלפל האבנרותפוח אדמה russet, לחתוך טריזיםתפוח אדמה russet, לחתוך טריזים1גבינת פרמזן מגוררתחמוץ מתוק להתענג (אופציונלי)חמוץ מתוק להתענג (אופציונלי)1גבינת פרמזן מגוררתחמוץ מתוק להתענג (אופציונלי)חמוץ מתוק להתענג (אופציונלי)1עבור כל אחד.רוטב טרטררוטב טרטר6קרום: פירורי קרקר גרהםפירורי לחם מחיטה מלאהפירורי לחם מחיטה מלאה6קרום: פירורי קרקר גרהםפירורי לחם מחיטה מלאהפירורי לחם מחיטה מלאה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.