דגים בגריל בסגנון יפני
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, סאקה, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו קערת טריאקי בסגנון החווה היפנית בגריל, דגים בגריל בסגנון ספרדי, ו טאקו דגים יפני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, לשלב את כל החומרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן מיד להסיר מן החום. לכסות ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מסדרים את פילה הדגים בתבנית אפייה עמוקה ושופכים את המרינדה. מכסים ומקררים במשך 4 שעות או לילה, הופכים את הדגים מדי פעם.
הכן אש חמה בגריל. שמן הסורג גריל או מתלה גריל מחורר.
הסר את הדג מן המרינדה יבש לטפוח.
מברשת או לרסס את הפילה משני הצדדים עם שמן זית.
מניחים את הדגים, צד הבשר למטה, על מדף הגריל וגריל במשך 10 דקות לאינץ ' של עובי, פונה פעם באמצע. פילה דג נעשה כאשר הוא מתחיל להתקלף כאשר נבדק עם מזלג בחלק העבה ביותר.
הסר מהגריל, מתבלים במלח ופלפל,ומגישים חם, מעוטר בפרוסות לימון טריות.
מ 25 יסודות: טכניקות לצלייה דגים על ידי קארן אדלר וג ' ודית Fertig. זכויות יוצרים © 2010 By Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk Pool. Published by The Harvard Common Press.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.