דגים בגריל ו "צ' יפס
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לכו לחנות ותרימו פלחי לימון, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות). הגדר מדף קירור מעל מחצית באח בישול. בקערה קטנה, מערבבים תפוחי אדמה ו 1 כף. שמן.
מורחים תפוחי אדמה על מתלה וגריל עד השחמה, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
בזמן שתפוחי אדמה מבשלים, מכינים רוטב ומבשלים דגים. לרוטב, בקערה קטנה, מערבבים צלפים, מיץ לימון, גרידה ומיונז. תניח בצד.
לשפשף דגים משני הצדדים עם 1 כף הנותרים. שמן ומפזרים 1/2 כפית. מלח. באמצעות צרור של מגבות נייר משומנות ומלקחיים, חלק שמן ברור של באח בישול.
להניח דגים על באח ומבשלים, מפנה פעם אחת, עד סימני גריל להופיע דגים אטומים, על 5 דקות בסך הכל.
להעביר תפוחי אדמה ודגים למגש.
מפזרים תפוחי אדמה עם הנותרים 1/2 כפית. מלח והפטרוזיליה.
מגישים עם מיונז צלפים ופלחי לימון לדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.