קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות97
מגזין

דגים בדרום אמריקה

דגים בדרום אמריקה
אקווריום דרום אמריקאי עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 801 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פילה האדוק, ביצים חינם טווח, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 116 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: דיפ דרום אמריקאי, גואקמולי דרום אמריקאי, ו פיצה דרום אמריקאית.

הוראות

1
מניחים את האדוק בתבנית אפייה עמוקה עם חלב ועלי דפנה, ולאחר מכן מכסים את המגש בנייר כסף ומבשלים 15 דקות. בינתיים, לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים במשך כ 15 דקות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
האדוק.האדוק.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מסננים אותם במסננת כדי להיפטר מכל עודף מים, ואז לחזור למחבת על חום נמוך מחית.פתית את הדגים המבושלים לתוך קערה גדולה, לקטוף את כל העצמות והסרת העור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את פירה, פטרוזיליה, מנטה, לימון וליים, זרעי שומר, ביצים וצ ' ילי ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים היטב, לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.קמח משטח העבודה שלך, ואז לקחת 1 כף של התערובת בידיים שלך עם קצת קמח וללטף אותו לתוך מעגל שטוח, מגלגל אותו בקמח. מחוספס ומוכן הוא טוב, אז אל תדאגו שיש להם את כולם בדיוק אותו הדבר!
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים מספיק שמן לסיר כבד תחתית גדול כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק-טיגון מוכנס לתוך השמן מגיע 185c / 182°. (אם אין לך מדחום, לחמם את השמן עד קוביית לחם יהיה חום בכ 3 דקות.) מטגנים בשמן עמוק את הדגים במשך כ 5 דקות עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מסננים על נייר מטבח, מפזרים מלח ים ומגישים על צלחת גדולה עם המון חצאי לימון.טיפ
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.