דגים בסגנון בנגלי בקארי יוגורט
דג בנגלי בקארי יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 398 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו כוסברה, קמח, זרעי קימל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קארי דגים בנגלית (Doi Maach), bengali dum aloo, איך לעשות בסגנון בנגלי dum aloo, ו למרק דגים בסגנון קארי קוקוס.
הוראות
מערבבים יחד את כורכום, פלפל שחור, פלפל קאיין, וזרעי קימל.
מוסיפים את חתיכות אמנון וזורקים למעיל. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות במקרר.
בבלנדר, לשלב את היוגורט וקמח ולהניח בצד.
חום 3 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים, ערבוב, עד sputtering וריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת אבקת קארי ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את השמנת ואת תערובת היוגורט ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הרוטב הוא עבה, על 5 דקות.
במחבת nonstick, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום בינוני. מטגנים בעדינות את הדגים המנוסים עד פריכים משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מוסיפים את תערובת היוגורט לדגים המטוגנים ומבשלים עד שהדגים מבושלים, כ -5 דקות.
מתבלים במלח ומגישים חם, מעוטרים בכוסברה טרייה.
מהטעמים הראשונים: המסע הקולינרי של השף ההודי מאת ויקאס קאנה. מתכונים זכויות יוצרים © 2011 by Vikas Khanna; צילום © 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, And רוני Bhardwaj. Published by Lake Isle Press.