דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 248 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. אם יש לך אבקת אפייה, אבקת בצל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.
הוראות
לשפשף את תפוחי האדמה היטב, ואז לחתוך לתוך 1/4 " אלות עבות. יבש ביסודיות עם מגבות נייר ולהשאיר אותם יושבים על מגבות נייר כדי לאפשר את פני השטח של תפוחי אדמה להתייבש במשך כ 30 דקות. אתה יכול לדלג על שלב זה אם אתה לחוץ בזמן, אבל תפוחי האדמה שלך לא יתברר פריך.
מערבבים את הקמח, קורנפלור, פפריקה, ואבקת בצל בקערה בינונית עד בשילוב טוב. אבק כל פילה דגים עם תערובת הקמח מכל הצדדים.
הוסף 1 1/2" של שמן צמחי לסיר תחתית כבד וחום ל 330 מעלות F. קו 2 מתלים חוט עם 2 שכבות של מגבות נייר כל אחד.מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד צבע שזוף בהיר ואת הקצוות רק מתחילים חום.
להעביר את השבבים המטוגנים למתלה מוכן אחד לנקז.כאשר תפוחי האדמה נעשים טיגון, להוסיף את אבקת האפייה לתערובת הקמח לטאטא יחד. לאחר מכן להוסיף את הבירה הקרה לתערובת הקמח בקלילות להקציף יחד. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים, רק לוודא שאתה לא לערבב את הבלילה או שזה יהיה בסופו של דבר כבד. טובלים את הפילה בבלילה ומטגנים אותם בקבוצות. הפוך את הפילה עם מלקחיים כאשר אתה רואה את הקצוות להתחיל להפוך חום בהיר.
העברה למתלה מוכן השני כפי שהם מסיימים טיגון.כאשר הדג נעשה טיגון, להגדיל את החום של השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את השבבים בפעם השנייה עד שהם זהובים חום פריך.
מסננים על מדף ומפזרים מלח. מטגנים את הדגים בפעם השנייה בטמפרטורה גבוהה יותר עד חום זהוב.
מגישים את הדגים וצ ' יפס עם טריזי לימון או חומץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.