דגים וצ'יפס עם מיונז מאלט חומץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 724 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך קמח, בקלה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילה דג צרוב מחבת עם חמאה משוננת, לימון וחומץ מאלט, אפוי דגים ' N ' צ'יפס עם חומץ דבש, ו דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף חלמון ביצה ו 1 כף חומץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן, טיפה אחר טיפה בהתחלה, עד מיונז מעובה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים 1 כף חומץ; מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
לעשות קדימה: מיונז יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1
להתאים סיר גדול עם מדחום; לשפוך שמן למדוד 3".
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 191°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
בינתיים, לטאטא קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1 כפית מלח כשר, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף בירה, סודה, וחומץ, הוספת עוד בירה אם הבלילה עבה מדי (זה צריך להיות עקביות של בלילת פנקייק רזה).
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מניחים קמח תירס בקערה רדודה. דג העונה עם מלח ופלפל כשרים. לדלות דגים בקמח תירס, לנער את עודף, ואז לטבול בבלילה, לתת עודפי לטפטף בחזרה לקערה. עבודה בקבוצות והחזרת שמן ל 191° בין קבוצות, דגים מטגנים עד חום זהוב פריך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמח תירס
ממתק תמנון בריט
גרעיני חמניות נוספים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
7
דגים וצ ' יפס העונה עם מפרץ ישן, מלח ים, ושמיר; לשרת עם מיונז חומץ מאלט ופלחי לימון.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.