דגים וצ'יפס עם מיונז מאלט חומץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 724 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך קמח, בקלה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילה דג צרוב מחבת עם חמאה משוננת, לימון וחומץ מאלט, אפוי דגים ' N ' צ'יפס עם חומץ דבש, ו דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף חלמון ביצה ו 1 כף חומץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן, טיפה אחר טיפה בהתחלה, עד מיונז מעובה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים 1 כף חומץ; מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
לעשות קדימה: מיונז יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1
להתאים סיר גדול עם מדחום; לשפוך שמן למדוד 3".
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 191°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
בינתיים, לטאטא קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1 כפית מלח כשר, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
על הסוכר של קונדיטורים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף בירה, סודה, וחומץ, הוספת עוד בירה אם הבלילה עבה מדי (זה צריך להיות עקביות של בלילת פנקייק רזה).
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים קמח תירס בקערה רדודה. דג העונה עם מלח ופלפל כשרים. לדלות דגים בקמח תירס, לנער את עודף, ואז לטבול בבלילה, לתת עודפי לטפטף בחזרה לקערה. עבודה בקבוצות והחזרת שמן ל 191° בין קבוצות, דגים מטגנים עד חום זהוב פריך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
קמח תירס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צ'דר טרי מגורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
דגים וצ ' יפס העונה עם מפרץ ישן, מלח ים, ושמיר; לשרת עם מיונז חומץ מאלט ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
חומץ מאלט
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
שמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.