קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

דגים מאודים עם קוסקוס

דגים מאודים עם קוסקוס
דגים מאודים עם קוסקוס הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי כמון, כוסברה, על ידי 2.5 ס " מ חתיכת קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. נסו דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), סנדל מאודה עם קוסקוס ירקות, ו קוסקוס מתובל עם חלומי בגריל וירקות מאודים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקוסקוס בקערה ומכסה במים פושרים. זה יהיה לרכך להכפיל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים סיר בגודל בינוני על אש נמוכה, מטגנים את הבצל, שום וצ ' ילי קצוץ בשמן. קילו במרגמה מלח, שומר וזרעי כמון, זרעי כוסברה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים לבצל עם החמאה, ולאחר מכן נמסים מוסיפים את גבעולי כוסברה פרוסים דק ואת הקוסקוס. לשבור אותו עם הכף שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הנמך את החום לחום נמוך מאוד, והוסף את הדג, צד העור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
טפטוף עם שמן זית, קצת מלח ופלפל ולזרוק את הלימון, לחתוך בחצאים. מכסים עם כמה greaseproof נייר רטוב, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
כדי לשרת, מפזרים את עלי כוסברה פרוס צ ' ילה; לסחוט את חצאי הלימון, לגזום על כמה קרם פרש טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.