קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

דגים מאודים: פולפו ב Umido

דגים מאודים: פולפו ב Umido
דגים מאודים: Polpo ב Umido עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו מקל קינמון חתיכה, בצל, דגי הנזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו דגים מאודים: פולפו ב Umido, Monkfish מטוגן: Codan ב Umido, ו Insalata di Calamari e Polpo (סלט פירות ים חם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, להזיע בעדינות את השום בשמן הזית עד שהוא רך מאוד אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל 5 עד 7 דקות, עד הבצל רך ובראונינג. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למטה. מבשלים את העגבניות, פונה לעתים קרובות, עד שהם שחררו את המיצים שלהם והם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל וקינמון, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות, עד שהרוטב סמיך וטעים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את מקל הקינמון ודחוף את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת או טחנת ירקות או תהליך מחית גס. להחזיר את הרוטב למחבת שטופה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את דג הנזיר ל 6 חתיכות הגשה בגודל ולהוסיף לרוטב רותח. לבשל, הפיכת חתיכות דגים עד הדג מבושל דרך אבל עדיין מוצק, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
הסר מן החום לשרת מיד, רוטב כפיות על חתיכות דגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.