קושיקל
מוכן ב18 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות)

דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות). מתכון זה מספק 1 מנות. עם 994 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם כוסברה, סלסה ורדה, שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות), מנות סלסה עוף לסכל-פחמימות נמוכות, Keto, ו רוטב חריף ורדה-פחמימות נמוכה ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים דגים משני הצדדים עם תיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מחצית הפילה ומבשלים עד השחמה קלה, כשלוש דקות.להסתובב ולבשל עד אטום, שתיים עד שלוש דקות יותר.
4
העברה לצלחת ולחזור עם פילה הנותרים.בינתיים, לשלב סלסה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
מגישים את הדג עם זה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.