תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל דגים מטוגנים דרומיים ו Hush גורים. זה מנות ראשונות יש 220 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לך לחנות ותביא סנאפר, שמן בוטנים, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גורי דממה דרומיים, שפמנון מטוגן עם Hush גורים ורוטב טרטר, ו Hush Puppies.
הוראות
1
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' בתוך סיר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מניחים אותו מעל חום בינוני גבוה, וחום עד 37
3
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים מדפי תיל על דפי אפייה, ומניחים אותם בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בעוד השמן מתחמם, להכין את הציפוי לדגים. בקערה רחבה, מערבבים קמח תירס, 1 כפית מלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קמח תירס
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הכן את הבלילה hush puppy.
7
מערבבים היטב את הביצה ואת חלב החמאה בקערה בגודל בינוני. מערבבים בקמח תירס עד מעורבב היטב. מערבבים בצל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים 1 כפית מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה קטנה, ומניחים את שתי הקערות בצד בזמן שאתה מטגן את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
כאשר השמן מגיע 375, לטבול כל דג או פילה בקמח תירס מתובל, ציפוי זה בכל רחבי אבל רועד את כל עודף. בזהירות להוריד כל חתיכה לתוך השמן החם. ממלאים את הסיר אבל לא קהל זה; השמן צריך בועה סביב כל פיסת דגים. לפקח על הטמפרטורה מקרוב, כך שהוא נשאר בין 365 ו 37
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מטגנים את הדג עד שהוא זהוב בכל רחבי, על 2 עד 3 דקות בכל צד, בהתאם לגודל של החלקים. הניחו בצד את כל קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ממתק תמנון בריט
11
הסר את הדגים מן השמן באותו סדר כי החלקים היו שקועים, באמצעות מסננת רשת תיל, מלקחיים, או כל כלי שיאפשר לך להחזיק את הדגים מעל הסיר כך עודף שמן יכול לנקז. מיד מניחים את החלקים על מתלה תיל, ומניחים בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
המשך טיגון עד שכל הדגים נעשים, תמיד מחכה השמן לחזור לטמפרטורה הנכונה לפני הוספת יותר. ואז להמשיך עם טיגון hush puppies.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
13
מוסיפים את תערובת אבקת האפייה שמורות לבלילה hush puppy ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את שאריות קמח התירס המתובל לבלילה, קצת בכל פעם, עד שהבלילה עבה מספיק כדי להיות כפיות. זה ייקח בערך 1/4 עד 1/2 כוס קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קמח תירס
14
ודא כי השמן חזר 375, ולאחר מכן לזרוק את הבלילה על ידי כפיות לתוך השמן החם, באמצעות 2 כפיות: אחד כדי לגרוף את הבלילה והשני כדי לגרד אותו לתוך השמן. מטגנים את hush גורים עד שהם זהובים חום בכל רחבי, על 3 דקות, שוב בזהירות ניטור השמן, ולאחר מכן למקם על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
15
אתה כנראה לא צריך לשים את hush גורים בתנור כדי להתחמם כי האורחים שלך יהיה לקטוף אותם. חוץ מזה, הם נשארים חמים זמן רב למדי, ויש הרבה ללכת מסביב. חזור על התהליך עד שכל הבלילה מטוגנת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר
17
הגישו את הדגים והוש-גורים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
18
הערה: קמח תירס הוא הטחינה הטובה ביותר של קמח תירס; בלואיזיאנה זה נקרא " דג מטוגן."אם אתה לא יכול למצוא את זה, אתה יכול לעשות בעצמך על ידי שחיקה קמח תירס בבלנדר או מעבד מזון.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.