דגים מטוגנים דרומיים והוש גורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל דגים מטוגנים דרומיים ו Hush גורים. זה מנות ראשונות יש 220 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לך לחנות ותביא סנאפר, שמן בוטנים, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גורי דממה דרומיים, שפמנון מטוגן עם Hush גורים ורוטב טרטר, ו Hush Puppies.
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' בתוך סיר או תנור הולנדי.
מניחים אותו מעל חום בינוני גבוה, וחום עד 37
מניחים מדפי תיל על דפי אפייה, ומניחים אותם בצד.
בעוד השמן מתחמם, להכין את הציפוי לדגים. בקערה רחבה, מערבבים קמח תירס, 1 כפית מלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
הכן את הבלילה hush puppy.
מערבבים היטב את הביצה ואת חלב החמאה בקערה בגודל בינוני. מערבבים בקמח תירס עד מעורבב היטב. מערבבים בצל.
מניחים 1 כפית מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה קטנה, ומניחים את שתי הקערות בצד בזמן שאתה מטגן את הדגים.
כאשר השמן מגיע 375, לטבול כל דג או פילה בקמח תירס מתובל, ציפוי זה בכל רחבי אבל רועד את כל עודף. בזהירות להוריד כל חתיכה לתוך השמן החם. ממלאים את הסיר אבל לא קהל זה; השמן צריך בועה סביב כל פיסת דגים. לפקח על הטמפרטורה מקרוב, כך שהוא נשאר בין 365 ו 37
מטגנים את הדג עד שהוא זהוב בכל רחבי, על 2 עד 3 דקות בכל צד, בהתאם לגודל של החלקים. הניחו בצד את כל קמח התירס שנותר.
הסר את הדגים מן השמן באותו סדר כי החלקים היו שקועים, באמצעות מסננת רשת תיל, מלקחיים, או כל כלי שיאפשר לך להחזיק את הדגים מעל הסיר כך עודף שמן יכול לנקז. מיד מניחים את החלקים על מתלה תיל, ומניחים בתנור כדי להתחמם.
המשך טיגון עד שכל הדגים נעשים, תמיד מחכה השמן לחזור לטמפרטורה הנכונה לפני הוספת יותר. ואז להמשיך עם טיגון hush puppies.
מוסיפים את תערובת אבקת האפייה שמורות לבלילה hush puppy ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את שאריות קמח התירס המתובל לבלילה, קצת בכל פעם, עד שהבלילה עבה מספיק כדי להיות כפיות. זה ייקח בערך 1/4 עד 1/2 כוס קמח התירס שנותר.
ודא כי השמן חזר 375, ולאחר מכן לזרוק את הבלילה על ידי כפיות לתוך השמן החם, באמצעות 2 כפיות: אחד כדי לגרוף את הבלילה והשני כדי לגרד אותו לתוך השמן. מטגנים את hush גורים עד שהם זהובים חום בכל רחבי, על 3 דקות, שוב בזהירות ניטור השמן, ולאחר מכן למקם על מתלה חוט.
אתה כנראה לא צריך לשים את hush גורים בתנור כדי להתחמם כי האורחים שלך יהיה לקטוף אותם. חוץ מזה, הם נשארים חמים זמן רב למדי, ויש הרבה ללכת מסביב. חזור על התהליך עד שכל הבלילה מטוגנת.
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
הגישו את הדגים והוש-גורים מיד.
הערה: קמח תירס הוא הטחינה הטובה ביותר של קמח תירס; בלואיזיאנה זה נקרא " דג מטוגן."אם אתה לא יכול למצוא את זה, אתה יכול לעשות בעצמך על ידי שחיקה קמח תירס בבלנדר או מעבד מזון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.