קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות9
מגזין

דגים מטוגנים דרומיים והוש גורים

דגים מטוגנים דרומיים והוש גורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל דגים מטוגנים דרומיים ו Hush גורים. זה מנות ראשונות יש 220 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לך לחנות ותביא סנאפר, שמן בוטנים, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גורי דממה דרומיים, שפמנון מטוגן עם Hush גורים ורוטב טרטר, ו Hush Puppies.

הוראות

1
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' בתוך סיר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מניחים אותו מעל חום בינוני גבוה, וחום עד 37
3
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מניחים מדפי תיל על דפי אפייה, ומניחים אותם בצד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
בעוד השמן מתחמם, להכין את הציפוי לדגים. בקערה רחבה, מערבבים קמח תירס, 1 כפית מלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קמח תירסקמח תירס
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הכן את הבלילה hush puppy.
7
מערבבים היטב את הביצה ואת חלב החמאה בקערה בגודל בינוני. מערבבים בקמח תירס עד מעורבב היטב. מערבבים בצל.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מניחים 1 כפית מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה קטנה, ומניחים את שתי הקערות בצד בזמן שאתה מטגן את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
כאשר השמן מגיע 375, לטבול כל דג או פילה בקמח תירס מתובל, ציפוי זה בכל רחבי אבל רועד את כל עודף. בזהירות להוריד כל חתיכה לתוך השמן החם. ממלאים את הסיר אבל לא קהל זה; השמן צריך בועה סביב כל פיסת דגים. לפקח על הטמפרטורה מקרוב, כך שהוא נשאר בין 365 ו 37
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מטגנים את הדג עד שהוא זהוב בכל רחבי, על 2 עד 3 דקות בכל צד, בהתאם לגודל של החלקים. הניחו בצד את כל קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר את הדגים מן השמן באותו סדר כי החלקים היו שקועים, באמצעות מסננת רשת תיל, מלקחיים, או כל כלי שיאפשר לך להחזיק את הדגים מעל הסיר כך עודף שמן יכול לנקז. מיד מניחים את החלקים על מתלה תיל, ומניחים בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
המשך טיגון עד שכל הדגים נעשים, תמיד מחכה השמן לחזור לטמפרטורה הנכונה לפני הוספת יותר. ואז להמשיך עם טיגון hush puppies.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מוסיפים את תערובת אבקת האפייה שמורות לבלילה hush puppy ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את שאריות קמח התירס המתובל לבלילה, קצת בכל פעם, עד שהבלילה עבה מספיק כדי להיות כפיות. זה ייקח בערך 1/4 עד 1/2 כוס קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח תירסקמח תירס
14
ודא כי השמן חזר 375, ולאחר מכן לזרוק את הבלילה על ידי כפיות לתוך השמן החם, באמצעות 2 כפיות: אחד כדי לגרוף את הבלילה והשני כדי לגרד אותו לתוך השמן. מטגנים את hush גורים עד שהם זהובים חום בכל רחבי, על 3 דקות, שוב בזהירות ניטור השמן, ולאחר מכן למקם על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
אתה כנראה לא צריך לשים את hush גורים בתנור כדי להתחמם כי האורחים שלך יהיה לקטוף אותם. חוץ מזה, הם נשארים חמים זמן רב למדי, ויש הרבה ללכת מסביב. חזור על התהליך עד שכל הבלילה מטוגנת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
17
הגישו את הדגים והוש-גורים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
18
הערה: קמח תירס הוא הטחינה הטובה ביותר של קמח תירס; בלואיזיאנה זה נקרא " דג מטוגן."אם אתה לא יכול למצוא את זה, אתה יכול לעשות בעצמך על ידי שחיקה קמח תירס בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.