דגים מעושנים עם חרדל, שמיר ורוטב צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם חרדל, חרדל חום חריף, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מגש דגים מעושנים עם רוטב צלילת חרדל וסלט שומר-מלפפון, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 4 מרכיבים בקערה. בהדרגה להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים צלפים, שמיר קצוץ וכמות נדיבה של פלפל. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס
שמיר
3
קו מגש גדול עם חסה. סדר דגים מעושנים על גבי חסה.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושנים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
4
מקשטים עם לימון ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
שמיר
5
מגישים דגים עם לחם ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.