דגים עלומים בתנור בשמן זית
דג עלום בתנור בשמן זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 239 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דגים עלומים בתנור בשמן זית, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו דג סנדל עלום בתנור עם שום ושמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מפזרים את הדגים עם 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל ולתת לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר.
חותכים מחצית הצלפים ומערבבים עם צלפים unchopped. מסדרים חצי פרוסות לימון בשכבה 1 בתבנית אפיית זכוכית מרובעת של 8 אינץ ' ומסדרים פילה דגים בשכבה אחת על פרוסות הלימון. למעלה עם כל הצלפים, פרוסות לימון שנותרו, ו 3 כפות פטרוזיליה, ואז לשפוך שמן על דגים.
אופים באמצע התנור, חשוף, עד דגים רק פתיתים והוא מבושל דרך, על 1 עד 1 1/4 שעות.
מגישים דגים עם כמה פרוסות לימון, צלפים, ושמן כפית מעל.
מפזרים עם שאריות פטרוזיליה כף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.