דגים עם אורז אדום פילאף
גשו לסופר וקנו כתום, שמן canolan, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי זנגביל וקוקוס-כוסברה אורז פילאף, Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), ו סיר חרס שעועית אדומה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום, בצל ופטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף ופטריות נבלו, על 5 דקות.
מוסיפים אורז וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מרק עלה דפנה, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מכסים. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שכל הלחות נספגת, כ 40 דקות. הגדר סיר בצד את החום, מכוסה, במשך 15 דקות; להסיר ולהשליך עלה דפנה אורז מוך עם מזלג. הניחו בצד, חשפו.מסדרים מתלה על 8 אינץ ' מאלמנט החימום בתנור שלך; מחממים broiler. מסדרים דגים על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף משומן בשכבה אחת.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל. לצלות עד כמעט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות. מחלקים פרוסות תפוז בין הפילה, מסדרים אותם מעל כל אחד מהם וחוזרים לתנור. צלייה עד דגים מבושלים דרך ותפוזים הם חום זהוב עמוק בקצוות, 2 עד 3 דקות יותר.כף פילאף על צלחות העליון עם פילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.