קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

דגים עם ג'ינג'ר-בצל ירוק

דגים עם ג'ינג'ר-בצל ירוק
דגים עם ג'ינג'ר בצל ירוק הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ג'ינג'ר, פתיתי פלפל, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו מתכון ג'ינג'ר בצל ירוק (????), בצל ירוק מאודה פילה דג ג'ינג'ר עם בוק צ' וי, ו ג'ינג'ר בצל ירוק רוטב סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פטריות שיטאקי בקערה קטנה עם מים חמים מאוד לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו להשרות במשך 30 דקות כדי לרכך. הרם את הפטריות מהנוזל השריית, משאיר את החצץ מאחור. חתוך את הגבעולים וחתוך את הכובעים. מסננים את הנוזל השריה דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה ולהוסיף לסיר בשלב
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
3
מערבבים את ציר העוף, shiitakes, סוכר, חומץ, רוטב צדפות, רוטב סויה, מיץ ליים, ורוטב דגים בסיר קטן, שאינו מגיב ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד הטעמים מעורבבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רוטב צדפותרוטב צדפות
רוטב דגיםרוטב דגים
מיץ לייםמיץ ליים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא את עמילן התירס עם המים כדי להתמזג. כאשר חלקה, לטאטא אותו לתוך הרוטב, לטאטא כל הזמן עד הרוטב מתעבה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים את פתיתי הפלפל וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
6
מוסיף את הבצל, פלפל, בצל ירוק ומבשלים רק עד מחומם דרך, עוד 1 עד 2 דקות; הירקות עדיין צריך להיות מאוד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
בצל ירוקבצל ירוק
בצלבצל
7
הסר מהחום וטעם לתיבול. להתחמם בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
דגיםדגים
8
מורחים את הקמח על צלחת וטובלים את פילה הדגים, אחד בכל פעם, בו כדי מעיל משני הצדדים, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מפזרים את פילה דגים בקלילות עם מלח, ולאחר מכן להוסיף אותם למחבת. לטגן עד השחמה קלה מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
להעביר את הפילה לצלחת או צלחות בודדות כפית את הרוטב עליהם כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו